Raise Yourself To Help Mankind

Sabtu, 22 Mei 2010

Amezcua Harmonised Energy

Berkenaan Amezcua

Amezcua merupakan hasil Tenaga Bersepadu ciptaan QuestNet untuk meningkatkan paras keharmonian dan tenaga anda setiap hari. Dengan kajian dan usaha berterusan, Amezcua menawarkan hasil barangan berkualiti yang membantu kita mencapai gaya hidup seimbang, tahap minda, batin dan semangat yang tinggi. Amezcua menawarkan produk-produk terkini dan bertaraf antarabangsa seperti Amezcua Bio Disc dan Amezcua Chi Pendant. Hasil barangan Amezcua berfokus pada usaha mengekalkan ciri-ciri semulajadi air dan system tenaga batin manusia. Barangan Amezcua adalah rakan penting pada orang yang mengutamakan gaya hidup menyeluruh dan sihat.

Amezcua Bio Disc -Water Re-defined

Air merupakan keperluan asas tubuh badan kita untuk menjalankan fungsi-fungsi harian dengan sepenuhnya. Untuk memastikan tubuh badan kita sihat, kita seharusnya menentukan kuantiti airnya cukup sebanyak 2 liter sehari. Air minuman adalah penting dan kita harus memastikan zat nutrien dalam air minuman kita dapat diserap oleh badan kita untuk menambah paras tenaga dan keharmoniannya. Amezcua Bio Disc yang telah diiktiraf oleh beberapa institusi dapat mengurangkan tekanan permukaan air. Ini akan meningkatkan proses
pemindahan bahan-bahan nutrien kepada sel-sel badan kita. Air dari Amezcua Bio Disc menghasilkan kristal yang cantik dan sempurna bermakna air minuman ini mengandungi paras tenaga yang tinggi dan berkualiti baik. Kajian telah membuktikan bahawa pengguna-pengguna Amezcua Bio Disc atau orang-orang yang mengambil air dari Amezcua Bio Disc mempunyai paras tenaga dan keharmonian yang tinggi. :D

Amezcua bio Disc dibuat daripada jenis galian tersendiri dengan menggunakan suhu yang tinggi dan teknik yang istimewa dan menghasilkan bidang tenaga positif.

Kebaikan Utama
 •  Berasa segar dan bertenaga.
 •  Paras keharmonian dan tenaga yang tinggi.
 •  Memudahkan pemindahan bahan nutrien dari air ke sel-sel tubuh badan kita.

2 ulasan:

 1. Benefits:
  Scalar energy is that which is capable of regenerating and rejuvenating the molecular structure of all liquids. It also has the ability to reverse changes due to wear and tear, degeneration and aging in the human body.

  BalasPadam
 2. BIODISC..RAWATAN TERAPI NANO TANPA MENGGUNAKAN UBAT..BEBAS DARI CAMPURAN KIMIA DAN DADAH..AMAT BERKESAN..TEKNOLOGI TERKINI..BANYAK PENYAKIT KRONIK TELAH PULIH SEPENUHNYA...INSYAALLAH DENGAN IZIN ALLAH..IKHTIAR YANG PALING BAIK...ANTARANYA..KANSER.STROKE,BUAH PINGGANG,PROSTAT,ATHSMA,H1N1,KENCING MANIS,KATARAKGOUT,OSTEOP...OROSIS KE.AJAIBAN KE-8 DUNIA.....SEMUA PENYAKIT ADA UBATNYA KECUALI MATI.

  BalasPadam